Risk & Insurance Managers gaan dagelijks om met risico's

Zij zijn binnen de onderneming, instelling of overheid belast met het vinden van het juiste evenwicht tussen de verschillende mogelijkheden: risico's nemen of risico's mijden, wel of niet verzekeren. Meer lezen? Kijk op onze website www.narim.com.

Overzicht sprekers NARIM Congres 2021

Maarten Bouwhuis

Dagvoorzitter – Maarten Bouwhuis
Maarten Bouwhuis is dagvoorzitter, debatleider en radiopresentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider, in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Thema's die veel terugkomen zijn: zakelijke dienstverlening, bank- en verzekeringswezen, retail, duurzaamheid, logistiek, zorg, ruimtelijke ordening, energie, politiek en binnenlands bestuur. Maarten startte zijn carrière bij het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer en is sinds 2007 verbonden aan BNR Nieuwsradio, waar hij onder andere de volgende programma’s presenteerde: Podcast Voorbij de Anderhalve meter, BNR in Bedrijf en BNR Verkiezingsdebatten.

Marcel Levi

Keynote speaker – Marcel Levi
Marcel Levi heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zorg op alle niveaus. Dat geeft hem een ongelofelijk brede en diepe blik van de zorg. In zijn speeches benoemt hij problemen en kansen over de hele linie, verbindt de theorie met de praktijk op de werkvloer en inspireert zijn toehoorders – of dat nou ziekenhuisdirecteuren, onderzoekers of artsen zijn. Marcel Levi weet grootschalige processen terug te brengen tot een begrijpelijk verhaal. Marcel vertelt over koers houden in crisissituaties; als arts in Londen tijdens de corona crisis kan hij als geen ander uit ervaring spreken.

Jarno Duursma

Subsessie Robotica – Jarno Duursma
Jarno Duursma is energiek, betrokken, humoristisch en inspirerend. Zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over digitale technologie, heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd & inspirerend spreker en trendwatcher.
Van zijn hand verschenen meerdere boeken op het gebied van bitcoin, blockchain, social media, whatsapp, technologie en kunstmatige intelligentie.
De expertise van Jarno ligt vooral in digitale trends. Wat is de impact van digitalisering op bedrijf, samenleving en de mens? Gepassioneerd vertelt Jarno Duursma over de ontwikkelingen die nieuwe technologie met zich meebrengt; niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen en bedreigingen.

Lammert Kamphuis

Subsessie Covid-19 – Lammert Kamphuis
Lammert Kamphuis is afgestudeerd in de filosofie aan de Universiteit Utrecht en in de theologie aan de Theologische Universiteit in Kampen. Ook heeft hij een eerstegraads docentenbevoegdheid gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studies is hij begonnen als docent filosofie op middelbare scholen, hogescholen en universiteit.
In 2014 startte hij zijn eigen onderneming en hij werkt sindsdien als filosoof en spreker voor veel verschillende soorten opdrachtgevers. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak zes jaar op rij voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 is zijn debuut ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ verschenen; inmiddels ligt de zevende druk in de winkel.

Subsessie Duurzaamheid – Mark Bressers
Mark Bressers is sinds oktober 2018 waarnemend directeur bij de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa). Van februari 2014 tot oktober 2018 was hij directeur Regeldruk en Digitale Economie bij het DG Bedrijfsleven en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken. Daarvoor vervulde hij diverse managementfuncties. Mark Bressers studeerde Bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De NEa is de onafhankelijke uitvoeringsorganisatie en toezichthouder binnen het beleidsthema Klimaat en draagt bij aan de reductie van CO2 uitstoot en de energietransitie in Nederland. De NEa zorgt ervoor dat bedrijven, die deelnemen aan het Europese emissiehandelssysteem (EU ETS), of vallen onder de wet- en regelgeving voor hernieuwbare energie voor vervoer, voldoen aan hun verplichtingen.