Risk & Insurance Managers gaan dagelijks om met risico's

Zij zijn binnen de onderneming, instelling of overheid belast met het vinden van het juiste evenwicht tussen de verschillende mogelijkheden: risico's nemen of risico's mijden, wel of niet verzekeren. Meer lezen? Kijk op onze website www.narim.com.

HET NARIM CONGRES GAAT DOOR!!

LET OP 1: van iedere bezoeker wordt het coronatoegangsbewijs gescand alvorens hij/zij aan boord van het schip gaat. Dit geldt voor beide dagen, ook als men overnacht aan boord van het ss Rotterdam. Zorgt u ervoor dat u deze bij de hand heeft, in combinatie met uw identiteitsbewijs? Bedankt!

LET OP 2: U KUNT ZICH NOG TOT EN MET WOENSDAG 22 SEPTEMBER REGISTREREN VOOR DEELNAME! Daarna wordt de inschrijving gesloten.

Entreetickets
Medio/eind augustus start de kaartverkoop voor het congres; via de tab 'registreren' kunt u zich dan aanmelden voor deelname. Entreetickets kosten € 650,- p.p. exclusief BTW. Voor sponsoren gelden andere tarieven; deelname voor leden van NARIM is gratis. U ontvangt bericht wanneer de registratie van start gaat. Staat u nog niet in ons adressenbestand? Geeft u dan uw gegevens door via info@narim.com, zodat u automatisch bericht ontvangt wanneer de kaartverkoop begint.

Annuleringsvoorwaarden entreetickets
Dient u uw registratie onverhoopt te moeten annuleren, bijvoorbeeld omdat u klachten heeft die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus of omdat u positief bent getest, neemt u dan z.s.m. contact op het met secretariaat!

Boeken hotelkamer
De kamers die voor het NARIM congres waren gereserveerd, zijn geboekt en/of vrijgegeven. Heeft u nog een hotelkamer nodig? Neemt u dan contact op met de afdeling reserveringen van het ss Rotterdam: 010 – 297 30 90. Let op; reserveringen op beschikbaarheid en tegen het gangbare tarief.
 

ss Rotterdam                                                                    
3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Algemeen: 010 – 297 30 90
www.ssrotterdam.nl 

Kledingadvies
Het kledingadvies is business casual.

Parkeren
Met 580 parkeerplaatsen op de kade is er bij het ss Rotterdam altijd een plek voor de deur. Uitrijkaarten zijn beschikbaar bij de registratiebalie. Op het parkeerterrein zijn er oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Bereikbaarheid
Met de auto
De auto is één van de beste en makkelijkste vervoersmiddelen om het ss Rotterdam te bezoeken. Vanaf de snelweg A16 rij je in 10 minuten naar ons schip. Bekijk de routebeschrijving.

Met het openbaar vervoer
Aan het begin van Katendrecht, ligt metrostation Rijnhaven. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Ahoy Rotterdam. Op metrostation Rijnhaven stap je over op stadsbus 77 met als eindhalte ‘ss Rotterdam’. De eindhalte is gelegen tegenover het ss Rotterdam.